Nieuwsbrieven

Enkele keren per jaar wordt er een nieuwsbrief rondgestuurd met leuke weetjes en info over onze club. Ook blikken we terug op evenementen die we hebben georganiseerd

Nieuwsbrief maart 2022

In de week van 16 tem 22 mei 2022 verwelkomen we ook vriendjes tijdens onze kleuter-, kinder- en jeugdlessen. Breng die week zeker een vriendje of vriendinnetje mee en laat ze proeven van onze leerrijke lessen en van onze clubsfeer. 
Nog veel meer over trainer in de kijker, jeugddag, zomerkamp, knuffelturnen, escape DKS...


Nieuwsbrief maart 2021

Kobe, één van onze lesgevers freerunning, heeft voor zijn eindwerk een reportage gemaakt 'De kunst van beweging'.
Hierbij volgt hij Wietse, eveneens lesgever freerunning, die uitlegt wat parkour voor hem betekent.
Neem zeker eens een kijkje via volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=T7ysiyNl840
En nog veel meer in onze nieuwbrief:

Nieuwsbrief december 2020

SINTERKLAAS IN TIJDEN VAN CORONA

Ondanks de ongewone situatie, is de Sint ons ook dit jaar niet vergeten! Sterker nog, het was de Ere-Piet die samen met enkele kinderpieten de Digi-Sint naar onze kleuterlessen bracht. De kinderpieten moesten van de Digi-Sint een beetje komen oefenen tijdens onze lessen en voerden een heuse kinderpietenshow op. Kindjes blij, Digi-Sint blij, Pieten blij en DKS weer super trots op haar TOP TEAM!  
Bekijk zeker de aftermovie: https://youtu.be/UCEmleGpgDc

LEIDING IN DE KIJKER

Iedere woensdagavond staat Bianca paraat om onze mini's en maxi's nieuwe danspasjes aan te leren. Op zesjarige leeftijd werd ze lid...

Nieuwsbrief september 2020

CODE 3078 KOMT TERUG !

Wie erbij was tijdens de festiviteiten rond 900 jaar Meerbeek in 2017, herinnert zich vast nog ons dorpsspel Code 3078. Deze was, ondanks de regen, op en top FUN!
Op zaterdag 26 juni 2021 zijn we terug om jullie een ongelooflijke dag te bezorgen met super leuke activiteiten in en rond Meerbeek.
Stel een ploeg samen van 6 personen (vanaf 12 jaar, met min 2 volwassenen) en bevestig je deelname via email naar  DKS50@dekrakendespieren.be. Schrijf je in, zet ons dorp op z’n kop en beleef de tijd van je leven!
Deelname: 25 EUR - Max 15 ploegen – inschrijven voor 31 maart 2021

Geslaagde 1ste editie zomerkamp: 'De Keigave Sportdagen'
Begin juli mochten we 37 enthousiaste kinderen verwelkomen op ons allereerste zomerkamp: 'De Keigave Sportdagen'.
Gedurende 3 dagen konden zij zich uitleven op verschillende turn-, dans- en freerunning disciplines.
Graag bedanken we alle kinderen voor hun deelname maar ook ons jeugdbestuur voor de organisatie en het in goede banen leiden van dit kamp

Nieuwsbrief maart 2020

AFSCHEID SANNE (Karen)
Met heel veel spijt hebben we in december afscheid moeten nemen van Sanne R (SuperMix 1 en 2), die haar rol als jonge mama niet langer kan combineren met het les geven. Sanne heeft 5 jaar les gegeven in onze club.
In 2018 gaf ze opleiding Aspirant-Initiator. We blijven Sanne nauw betrekken bij de werking van onze club en hopen haar bij belangrijke events
terug te zien.

SPORTDAG IN SAMENWERKING MET TD EVERBERG (Elke)
Op zaterdag 8 februari organiseerden we samen met Turn&Dans Everberg onze 1e gezamelijke sportdag! Zo’n 40 gevorderde turners leefden zich een hele voormiddag uit op maar liefst 2 airtracks en op de dubbele mini trampoline. Lesgevers van beide clubs haalden het beste in zichzelf naar boven en probeerden onze turners zo veel mogelijk bij te leren.

Reeds eerder verschenen nieuwsbrieven