Nieuwsbrieven

Enkele keren per jaar wordt er een nieuwsbrief rondgestuurd met leuke weetjes en info over onze club. Ook blikken we terug op evenementen die we hebben georganiseerd


Nieuwsbrief september 2020

CODE 3078 KOMT TERUG !

Wie erbij was tijdens de festiviteiten rond 900 jaar Meerbeek in 2017, herinnert zich vast nog ons dorpsspel Code 3078. Deze was, ondanks de regen, op en top FUN!
Op zaterdag 26 juni 2021 zijn we terug om jullie een ongelooflijke dag te bezorgen met super leuke activiteiten in en rond Meerbeek.
Stel een ploeg samen van 6 personen (vanaf 12 jaar, met min 2 volwassenen) en bevestig je deelname via email naar  DKS50@dekrakendespieren.be. Schrijf je in, zet ons dorp op z’n kop en beleef de tijd van je leven!
Deelname: 25 EUR - Max 15 ploegen – inschrijven voor 31 maart 2021

Geslaagde 1ste editie zomerkamp: 'De Keigave Sportdagen'
Begin juli mochten we 37 enthousiaste kinderen verwelkomen op ons allereerste zomerkamp: 'De Keigave Sportdagen'.
Gedurende 3 dagen konden zij zich uitleven op verschillende turn-, dans- en freerunning disciplines.
Graag bedanken we alle kinderen voor hun deelname maar ook ons jeugdbestuur voor de organisatie en het in goede banen leiden van dit kamp

Nieuwsbrief maart 2020

AFSCHEID SANNE (Karen)
Met heel veel spijt hebben we in december afscheid moeten nemen van Sanne R (SuperMix 1 en 2), die haar rol als jonge mama niet langer kan combineren met het les geven. Sanne heeft 5 jaar les gegeven in onze club.
In 2018 gaf ze opleiding Aspirant-Initiator. We blijven Sanne nauw betrekken bij de werking van onze club en hopen haar bij belangrijke events
terug te zien.

SPORTDAG IN SAMENWERKING MET TD EVERBERG (Elke)
Op zaterdag 8 februari organiseerden we samen met Turn&Dans Everberg onze 1e gezamelijke sportdag! Zo’n 40 gevorderde turners leefden zich een hele voormiddag uit op maar liefst 2 airtracks en op de dubbele mini trampoline. Lesgevers van beide clubs haalden het beste in zichzelf naar boven en probeerden onze turners zo veel mogelijk bij te leren.

Reeds eerder verschenen nieuwsbrieven