Sinterklaas (december 2020)

Ondanks de ongewone situatie, is de Sint ons ook dit jaar niet vergeten! Sterker nog, het was de Ere-Piet die samen met enkele kinderpieten de Digi-Sint naar onze kleuterlessen bracht. De kinderpieten moesten van de Digi-Sint een beetje komen oefenen tijdens onze lessen en voerden een heuse kinderpietenshow op. Kindjes blij, Digi-Sint blij, Pieten blij en DKS weer super trots op haar TOP TEAM!

Kindercarnaval (februari 2020)

Tijdens ons jaarlijks Kindercarnaval, ondertussen een vaste waarde voor de kinderen van onze club, mochten we 120 kindjes verwelkomen. We genoten van ontroerende optredens van onze dansertjes (Mini’s & Maxi’s) en SwinGym. Louise (Meisjes 1) werd er als mooist verkleedde uit gepikt, terwijl Arthur (Freerunning 1) met de prijs voor mooiste tekening ging lopen. Dit jaar werden er ook voor de eerste keer 2 prinsessen gekroond. Een dikke proficiat aan Yoni (Meisjes 1) en Eline (SuperMix 2 & SwinGym)! Mede dank zij ons jeugdbestuur, ging iedereen naar huis met pannenkoeken in de maag, een mooie glittertattoo op de arm en een welverdiend cadeautje. Dank jullie wel voor het gezellig samen zijn en tot op onze feesteditie van volgend jaar!Turnfeest 2023

Weeral een enorm succes geweest. Dank aan alle leden, vrijwilligers, organisatoren en de talrijke toeschouwers !

Sportdag samen met TDE (februari 2020)

Op zaterdag 8 februari organiseerden we samen met Turn&Dans Everberg onze 1e gezamenlijke sportdag! Zo’n 40 gevorderde turners leefden zich een hele voormiddag uit op maar liefst 2 airtracks en op de dubbele mini trampoline. Lesgevers van beide clubs haalden het beste in zichzelf naar
boven en probeerden onze turners zo veel mogelijk bij te leren. Het was alvast een zeer geslaagde 1e editie!

Knuffelturnen (maart 2020)

Op woensdag 4 maart was er voor de allereerste keer een les knuffelturnen. Heel wat sportieve mama’s, papa’s en grootouders kwamen een lesje mee turnen met onze kleuters. Onder het toeziend oog van onze lesgevers en begeleiders werd er in dit uurtje quality time werd er heel wat ontdekt, samengewerkt en gelachen. Na een afsluitend dansje kreeg iedereen nog een beloning mee naar huis.

Zeker voor herhaling vatbaar!Eerste zomerkamp (juli 2020)

Om de zomervakantie op een leuke manier te starten, organiseerde ons jeugdbestuur het allereerste DKS zomerkampje op 1, 2 en 3 juli 2020. De kinderen van de lagere school konden dan bij ons terecht voor heus turn- dans- en Freerunning plezier. Dit was een grandioos succes !

EHBO-opleiding (november 2019)

Op zaterdag 16 november organiseerde onze club een EHBO cursus voor de leiding. De opleiding werd gegeven door Roel, bestuurslid en onze (spoed)arts van dienst, met de ondersteuning van Elke (Kleuterturnen en bestuurslid) en Robbe (Ropeskipping). Enkele kleine ongevallen kwamen aan bod zoals bloedneuzen, wondverzorging, arm- of beenfractuur en het omgaan met een epileptische aanval. Tevens kwam uitgebreid aan bod wat je moet doen bij een hartstilstand en hoe je iemand moet reanimeren net zoals het gebruik van een defibrilator. Vanaf nu zijn jullie en jullie kinderen in nog betere handen bij DKS!

Corona spelbreker :(

Spijtig genoeg hebben we andere aktiviteiten zoals eetfestijn, ons ledenfeestje en de vriendjessweek moeten aflassen. Hopelijk in 2021 meer succes .